pszichológiai szolgáltatások / Pályaválasztás, életpálya, karrier

Bejelentkezés Kaposvárra: +36 70 555 4312
E-mailben: jolelekinfo@jolelekalapitvany.hu

A tanácsadás helyszínei:
1068, Budapest, Rippl-Rónai u. 16., III. emelet. Kapucsengő: 25.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Pályaválasztás, életpálya, karrier

“Ahol a tehetséged találkozik a világ szükségleteivel, ott a hivatásod.” – Arisztotelész

Választani egy pályát, azaz továbbtanulási irányt 18 évesen, majd felépíteni e választás mentén egy tartalmas életpályát – amely önmegvalósítást, az értelmes munka örömét, egyúttal pedig méltányos megélhetést biztosít -, komoly feladat és önmagunkkal szembeni felelősség.

Hiszünk abban, hogy mindenki számára adott a lehetőség, hogy megtapasztalja: a saját útján jár, él lehetőségeivel, használja képességeit, és
kibontakoztatja személyes erősségeit – így értéket teremt az életében és a világban is. Ehhez kínálunk professzionális segítséget!

Pályaválasztási tanácsadás

Pályaválasztás előtt sok diák és szülő figyelmen kívül hagy két jelentős tényezőt a felvételi követelmények mellett, amelyek a sikeres pályaválasztás alappillérei: a pályaismeret és az önismeret. Alapítványunk pszichológusai elsősorban az önismereti munkában nyújtanak segítséget annak érdekében, hogy a fiatalok új szempontból nyerjenek rálátást motivációikra és a belső akadályokra, amik mindenkori vágyaik útjában állhatnak. Segítünk abban, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatal rálépjen élete tudatos és kreatív irányításának mezejére, és egészséges önbizalommal aknázza ki a benne rejlő lehetőségeket.

Életpálya- és karrier tervezés

“A siker nem a boldogság kulcsa. a boldogság a siker kulcsa. Ha szeretitek amit csináltok, sikeresek lesztek.” Albert Schweitzer, Nobel-békedíjas tudós

Önismeretünk alapján tudjuk körülrajzolni azt az elképzelést, ami a személyes küldetésünk, boldogságunk és sikerességünk záloga az életpályánkon. A személyes siker és elégedettség tükrében segíteni tudunk karrier-elképzelések és döntések megfogalmazásában, változtatási terv kidolgozásában, vagy esetleg egy változtatási kényszerhezhelyzethez való alkalmazkodás során. Arra bíztatunk, hogy merd látni és használni személyes erősségeidet,merjél karriereddel kapcsolatban tervezni és megfogalmazni vágyaidat,törekvéseidet. Mi pedig professzionális segítséget tudunk nyújtani abban hogy mindez a Te Életed valóságává is váljon..

Mi jelenti számodra a sikert? Elmélkedtél-e már azon, hogy mit szeretnél elérni az életben? Vagy esetleg már el is érted, csak nem tudsz róla? A sikerre vajon születni kell, vagy esetleg tudatosan is alakítható?!

Konzultáció ára: 8000 Ft/50perc
Kedvezményes ár: 5500 Ft/50perc (nappali tagozatos diák, álláskereső, nyugdíjas, fogyatékkal élő) – délután 16 óráig

Alapítvány által támogatott konzultáció:

Alapítványunk kapacitásainak megfelelően támogatja azon emberek mentális egészségvédelmét is, akik számára sajátos élethelyzetüknél fogva a fenti anyagi keretekkel sem lehetséges pszichológiai szolgáltatásaink igénybevétele. Ellátásuk minimális önerővel, illetve Alapítványunk pszichológusainak önkéntes munkájával valósul meg.
Az alapítvány által támogatott konzultáció egy űrlap kitöltésével lehet jelentkezni, melyet email-es elérhetőségünkön igényelhet.

Indokolt esetben a konzultáció online formában is elérhető. Fontos tudni, hogy az online konzultáció nem helyettesítheti a személyes találkozást, de bizonyos élethelyzetekben pótolhatja azt.

tanácsadó szakpszichológus

Heisz Lívia