cégeknek / Társadalmi felelősségvállalás (CSR)

Társadalmi felelősségvállalás (CSR)

A társadalmi felelősségvállalás a mi szemléletünkben nyertes-nyertes együttműködéssel valósul meg az Alapítvány és a cégek között. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az Alapítvány pozitív pszichológiai és személyközpontú szakmai szemléletének megismerése hozzáadott értéket, illetve sok esetben megoldást jelent a vállalati hétköznapokban szükségszerűen felmerülő emberi problémák, krízisek kezelésében.

Az Alapítvány felkészült és folyamatos továbbképzésben résztvevő szakemberei az adott vállalati kultúrához és a probléma jellegéhez kapcsolódóan professzionális megoldási javaslatokat ajánlanak a versenyszférából származó partnereink számára.

Cégeknek szóló ajánlataink azokat a konkrét szolgáltatásokat foglalják magukban, amelyeket egyéni igényekhez igazítva megoldást vagy továbblépést jelentenek, a céges hétköznapokat gördülékenyebbé teszik.

Az együttműködés a cég számára a társadalmi felelősségvállalás és a színvonalas pszichológiai szolgáltatások igénybevételének lehetőségét is magában foglalja.

Az együttműködés pontos részleteiről személyesen tudunk egyeztetni alábbi elérhetőségeinken!

tanácsadó szakpszichológus, coach, tréner
Az Alapítvány kuratóriumának elnöke