jolelekinfo@gmail.com

Budapest: +36 70 555 4057

Kaposvár: +36 70 555 4312

cégeknek / Egyéni krízisek a szervezetben

< vissza a főoldalra


Egyéni krízisek a szervezetben

Minden szervezet fennállásában vannak olyan időszakok, amikor nem várt események, negatív fordulatok, vagy egyszerűen csak nehéz időszakok állnak fent. Előfordulhat, hogy egy kolléga a munkahelyen hal meg, a többiek szemeláttára. Megtörténik, hogy az átszervezések miatt többen veszítik el a munkájukat egyszerre, és ez az ottmaradóknak is nehéz helyzetet jelent. Gyakorta a piac változására reagálva olyan munkateljesítményt kell a kollégáknak nyújtaniuk, amely hosszútávon nem fenntartható, és fizikailag-lelkileg is megterheli őket.

Az ilyen, alapvetően személyes, személyhez köthető krízisek negatív következményei között ugyanúgy jelen van megváltozott, negatívabb munkalégkör, ahogy az elköteleződés csökkenése, vagy a kiégés veszélye is. Ezek elkerülése pedig szükségszerű ahhoz, hogy a szervezet tagjai továbbra is jól funkcionáljanak, teljesítményük legjavát tudják adni.

Az ilyen helyzetekben segít a JóLÉlek Alapítvány tapasztalt szakembergárdája, amely a csoportfolyamatok mellett az egyéni lelki folyamatokat is jól ismeri, és képes segíteni a szervezetnek, hogy a legkisebb negatív hatás mellett élje meg az elkerülhetetlen változásokat, illetve hogy a lehető legjobbat hozza ki az új helyzetből, megváltozott körülményekből.

További információ és személyre szabott ajánlat az alapítvány kapcsolattartójától kérhető!

Keresse bizalommal kollégáinkat!
Bakó Eszter
 

tanácsadó szakpszichológus, coach, tréner


Balatincz Gabriella

pszichológus
 
 


Karácsonyi Eszter

pszichológus
 
 

 

1011 Budapest, Markovits Iván utca 4.
magasföldszint 3., 36-os kapucsengő
Kaposvár
Kövess minket Facebookon!
Bankszámlaszám: 11708001-20563255
jolelekinfo@gmail.com
Budapest +36 70 555 4057
Kaposvár: +36 70 555 4312

Hírlevélre feliratkozás

X


Tudj meg minél többet munkánkról és saját magadról!

Iratkozz fel hírlevelünkre! Aktuális eseményeink és híreink mellett érdekes és elgondolkodtató történetekkel is gazdagabb lehetsz!