Csoportos rendezvények, programok / aktuális programjaink / HANGOLÓ relax csoport a (születendő) kisbabával

HANGOLÓ relax csoport a (születendő) kisbabával

jelentkezés részletei

Részvételi díj egy fő jelentkezése esetén: 45.000 Ft / 8 alkalom

Részvételi díj család jelentkezése esetén: 60.000 Ft / 8 alkalom

Számlaszám: 1170 8001 2056 3255 0000 0000 (OTP)

Számlatulajdonos: JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány

Amennyiben nem megoldható az utalás számodra, akkor befizetheted a részvételi díjat bármelyik OTP bankban a fenti számlaszámunkra.

Ha megtörtént az utalás, kérjük e-mailben jelezd a dengyel.kinga@jolelekalapitvany.hu címen.

HANGOLÓ relax csoport a (születendő) kisbabával

Anya-apa, kíváncsiak vagytok rám? Szeretnétek már most jobban megismerni? Nekem már egészen sok benyomásom van rólatok, és még többet szeretnék megtudni! Hangolódjunk együtt a nagy találkozásra, hipp-hopp itt leszek ám! 🙂

Ha te is izgalommal vegyes örömmel várod születendő gyermekedet…
ha szeretnél relaxált állapotban még közelebb kerülni hozzá….
ha szeretnél egy helyet, ahol megbeszélheted a téged foglalkoztató kérdéseket a várandóssággal kapcsolatban…
…akkor jelentkezz HANGOLÓ relax csoportunkba.

Mi is ez pontosan?

8 héten keresztül heti rendszerességgel várjuk a kisbabát váró leendő anyukákat és apukákat. Az alkalmak egy sajátos várandós program szerint felépített relaxációs technika köré szerveződnek, amely során az ellazuláson, elmélyülésen kívül a babával való kapcsolatfelvételt is elsajátíthatjátok. Emellett a várandóssággal, szüléssel, születéssel, kisbabával kapcsolatos témák is megbeszélésre, feldolgozásra kerülnek. Az általunk használt autogén tréning nevű relaxációs technika megtanít jobban befelé figyelni, elmélyedni, észrevenni olyan testi folyamatokat, melyekre korábban kevésbé voltál figyelmes. A relaxáció gyakorlása beindítja a test önszabályozó funkcióit, így segíthet a várandósság alatt fellépő rosszullétek, enervált állapotok feloldásában. Az apukák is csak profitálhatnak belőle, hiszen a közös relaxációk segítik számukra a várandósság megélését. Emellett a rendszeres relaxáció sok pozitív hozadékát is élvezhetik, mint például az erősebb immunrendszer, a jobb stressztűrő képesség és a felfrissülés, hogy csak néhányat említsünk.

Ki jelentkezhet?

Várjuk kisbabájukat váró anyukák és apukák jelentkezését, akár együtt, akár külön. Együttes jelentkezés esetén kedvezményt biztosítunk.

Mikor és hol?

A csoport 5 fő jelentkezésétől indul.

Árak
Egy fő jelentkezése esetén: 45.000 Ft / 8 alkalom
Családi jelentkezés esetén (apa+anya): 60.000 Ft / 8 alkalom
Lehetőség van 2 részletben fizetni.

Jelentkezni és érdeklődni folyamatosan lehet a következő email címen:
dengyel.kinga@jolelekalapitvany.hu