jolelekinfo@gmail.com

Budapest: +36 70 555 4057

Kaposvár: +36 70 555 4312

Csoportos rendezvények, programok / aktuális programjaink / Gyermekvállalás a klímaszorongás korában

< vissza a főoldalra

Önsegítő beszélgetőkör: gyermekvállalás a klímaszorongás korábanjelentkezés részletei

Részvételi díj: 1050 Ft, melyet az alábbi linkre kattintva tudsz megváltani: https://www.reverseticket.com/e/Onsegitobeszelgetokor

Önsegítő beszélgetőkör: gyermekvállalás a klímaszorongás korában

Egyre több klímavészhelyzetes poszt, cikk jön szembe a neten? Aggódsz a saját és a (leendő) gyermekeid jövője miatt? Szeretnél gyereket, de elbizonytalanítanak a kérdéseid? Próbáltál már változtatni valamin a fenntarthatóság jegyében, de úgy érzed, szívesen ásnál mélyebbre a témában?

Akárhogy is gondolkodsz erről, gyere el az első önsegítő beszélgetőkörünkre, melynek témája: gyermekvállalás a klímaszorongás korában.

Az estet a JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány szakembere Dengyel Kinga pszichológus és perinatális szaktanácsadó, valamint az Apa Akadémia alapítója, Léder László pszichológus tartják.

A workshopon felszabadult hangulatban, szakemberek és résztvevők interaktív, izgalmas vezetett beszélgetés keretében brainstormingolunk, és keressük a válaszokat, melyeket mindenki a maga világnézetébe illeszthet. A legjobb, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül a kérdéseinkkel, ráadásul az új találkozások mentén lehetőség nyílik ismeretségek, barátságok, kapcsolatok kialakítására. A csoport nyitott, minden alkalommal csatlakozhatnak új érdeklődők, szeretettel várunk mindenkit!

HELYSZÍN:

Görbe Bögre, 1085, Budapest, Rökk Szilárd u. 3.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

1050 Ft, melyet ide kattintva tudsz megvásárolni

A program és az Alapítvány támogatásokból tartja fent magát. Amennyiben anyagi/élethelyzeted miatt nehézséget jelent a támogatási összeg befizetése, ám szívesen részt vennél a programon, akkor (is) bátran vedd fel velünk a kapcsolatot.

JELENTKEZÉS:

A helyszínen nincs lehetőség belépőt vásárolni készpénzzel!
A férőhelyek száma a személyes légkör és a terem kapacitás miatt 20-25 fő, ezért sorrendben tudjuk fogadni a feliratkozókat! Amennyiben beteltek a helyek, azt facebook posztban (https://www.facebook.com/events/2128934017401528/?active_tab=about) jelezni fogjuk.
Várunk szeretettel mindenkit egy remek, inspiráló, problémamegoldó péntek estére! 🙂


Tudj meg minél többet munkánkról és saját magadról!

Iratkozz fel hírlevelünkre! Aktuális eseményeink és híreink mellett érdekes és elgondolkodtató történetekkel is gazdagabb lehetsz!

1068 Budapest, Rippl-Rónai u. 16.
III/12A, 25-ös kapucsengő
Kaposvár
Kövess minket Facebookon!
Bankszámlaszám: 11708001-20563255
jolelekinfo@gmail.com
Budapest +36 70 555 4057
Kaposvár: +36 70 555 4312
Adatkezelési tájékoztató
Süti kezelési szabályzat
Oldaltérkép
Design by Papercat Design

Hírlevélre feliratkozás

X


Tudj meg minél többet munkánkról és saját magadról!

Iratkozz fel hírlevelünkre! Aktuális eseményeink és híreink mellett érdekes és elgondolkodtató történetekkel is gazdagabb lehetsz!