jolelekinfo@gmail.com

Budapest: +36 70 555 4057

Kaposvár: +36 70 555 4312

pszichológiai szolgáltatások / Pályaválasztás, életpálya, karrier

< vissza a főoldalra


Bejelentkezés Budapestre: +36 70 555 4057
Bejelentkezés Kaposvárra: +36 70 555 4312
E-mailben: jolelekinfo@gmail.com

A tanácsadás helyszínei:
1068, Budapest, Rippl-Rónai u. 16., III. emelet. Kapucsengő: 25.
Kaposvár, Füredi út 1.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Pályaválasztás, életpálya, karrier

“Ahol a tehetséged találkozik a világ szükségleteivel, ott a hivatásod.” – Arisztotelész

Választani egy pályát, azaz továbbtanulási irányt 18 évesen, majd felépíteni e választás mentén egy tartalmas életpályát – amely önmegvalósítást, az értelmes munka örömét, egyúttal pedig méltányos megélhetést biztosít -, komoly feladat és önmagunkkal szembeni felelősség.

Hiszünk abban, hogy mindenki számára adott a lehetőség, hogy megtapasztalja: a saját útján jár, él lehetőségeivel, használja képességeit, és
kibontakoztatja személyes erősségeit – így értéket teremt az életében és a világban is. Ehhez kínálunk professzionális segítséget!

Pályaválasztási tanácsadás

Pályaválasztás előtt sok diák és szülő figyelmen kívül hagy két jelentős tényezőt a felvételi követelmények mellett, amelyek a sikeres pályaválasztás alappillérei: a pályaismeret és az önismeret. Alapítványunk pszichológusai elsősorban az önismereti munkában nyújtanak segítséget annak érdekében, hogy a fiatalok új szempontból nyerjenek rálátást motivációikra és a belső akadályokra, amik mindenkori vágyaik útjában állhatnak. Segítünk abban, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatal rálépjen élete tudatos és kreatív irányításának mezejére, és egészséges önbizalommal aknázza ki a benne rejlő lehetőségeket.

Életpálya- és karrier tervezés

“A siker nem a boldogság kulcsa. a boldogság a siker kulcsa. Ha szeretitek amit csináltok, sikeresek lesztek.” Albert Schweitzer, Nobel-békedíjas tudós

Önismeretünk alapján tudjuk körülrajzolni azt az elképzelést, ami a személyes küldetésünk, boldogságunk és sikerességünk záloga az életpályánkon. A személyes siker és elégedettség tükrében segíteni tudunk karrier-elképzelések és döntések megfogalmazásában, változtatási terv kidolgozásában, vagy esetleg egy változtatási kényszerhezhelyzethez való alkalmazkodás során. Arra bíztatunk, hogy merd látni és használni személyes erősségeidet,merjél karriereddel kapcsolatban tervezni és megfogalmazni vágyaidat,törekvéseidet. Mi pedig professzionális segítséget tudunk nyújtani abban hogy mindez a Te Életed valóságává is váljon..

Mi jelenti számodra a sikert? Elmélkedtél-e már azon, hogy mit szeretnél elérni az életben? Vagy esetleg már el is érted, csak nem tudsz róla? A sikerre vajon születni kell, vagy esetleg tudatosan is alakítható?!

Konzultáció ára: 10.000-12.000 Ft/ 50 perc
A fizetés módját egyénileg tudja egyeztetni kollégáinkkal.
Diák, nyugdíjas, munkanélküli, pedagógus vagy egyéb szociális helyzetre tekintettel kedvezmény kérhető.
Alapítvány által támogatott, kedvezményes konzultáció: 7000 Ft/50 perc
Alapítványunk kapacitásainak megfelelően támogatja azon emberek mentális egészségvédelmét is, akik számára sajátos élethelyzetüknél fogva piaci áron nem lehetséges pszichológiai szolgáltatás igénybevétele. Ellátásuk minimális önerővel, illetve Alapítványunk pszichológusainak önkéntes munkájával valósul meg.
Az alapítvány által támogatott konzultációra az alábbi oldal alján szereplő űrlap kitöltésével lehet jelentkezni:
jolelekalapitvany.hu/pszichologiai-szolgaltatasok


Indokolt esetben a konzultáció online formában is elérhető. Fontos tudni, hogy az online konzultáció nem helyettesítheti a személyes találkozást, de bizonyos élethelyzetekben pótolhatja azt.

Keresse bizalommal kollégáinkat!Bakó Eszter

tanácsadó szakpszichológus


Heisz Lívia

pszichológus
 


Bereczki Ágnes

pszichológus
 


András Bálint

pszichológus
 

 


Karácsonyi Eszter

pszichológus


Domján Sebestyén

pszichológus


Prajda Anita
 

pszichológus


Szabó Márta
 

pszichológus


Matavovszky Dominika

pszichológus


Pivarcsi Dorina
 

pszichológus

 

1068 Budapest, Rippl-Rónai u. 16.
III/12A, 25-ös kapucsengő
Kaposvár
Kövess minket Facebookon!
Bankszámlaszám: 11708001-20563255
jolelekinfo@gmail.com
Budapest +36 70 555 4057
Kaposvár: +36 70 555 4312

Hírlevélre feliratkozás

X


Tudj meg minél többet munkánkról és saját magadról!

Iratkozz fel hírlevelünkre! Aktuális eseményeink és híreink mellett érdekes és elgondolkodtató történetekkel is gazdagabb lehetsz!