jolelekinfo@jolelekalapitvany.hu

Budapest: +36 70 555 4057

Kaposvár: +36 70 555 4312

Az alapítványról / Munkatársaink / Szilágyi Heléna

< vissza a főoldalra
Szilágyi Heléna

pszichológus gyakornok

A mai rohanó világunkban könnyen megfeledkezhetünk önmagunkról és az álmainkról, magával ragadhat minket a monoton mindennapok forgataga. Az életünk elszürkül, gondolkozásunk és kapcsolataink felületesebbé válnak, pedig az igazán fontos dolgok mélyen bennünk leledzenek. Időről-időre meg kellene állnunk, elcsendesednünk és magunkba tekinteni, hogy meglássuk, tudatosítsuk azt, amiről sokáig nem vettünk tudomást. Ám sokszor nehéz megfogalmazni mindezt. Úgy vélem, tettekkel, dallamokkal, színekkel, szimbólumokkal olykor jobban ki lehet fejezni a bennünk szunnyadó érzéseket és emlékeket, ezért munkám során művészetterápiával és relaxációs technikákkal segítem ezt a folyamatot. Konzultációimra szívesen várom azokat a 18 és 23 év közötti fiatalokat, akik a segítségemmel az önismeretükön vagy szorongásaikon akarnak dolgozni.
Az alapítványi munkámon túl egy bentlakásos általános iskolában dolgozom iskolapszichológusként, egyéni és csoportos eseteket vezetek hátrányos helyzetű, gyászoló, illetve többségében tanulási nehézséggel küzdő, 6-16 éves gyermek számára. Nap, mint nap tanulunk egymástól, hiszen – mint ahogy minden emberi kapcsolatban – a segítő kapcsolatban is mind a két fél ad és kap is valamit.
Szakterületeim:
– pszichoszomatikus tünetek kezelése
– stresszkezelés, szorongásos problémák
– érzelmi intelligencia és empátiafejlesztés
– önismeret, önmegvalósítás
– gyász és veszteség feldolgozás

Konzultáció helye: Budapest
Időpontok: előzetes egyeztetés alapján

 

1068 Budapest, Rippl-Rónai u. 16.
III/12A, 25-ös kapucsengő
Kaposvár
Kövess minket Facebookon!
Bankszámlaszám: 11708001-20563255
jolelekinfo@jolelekalapitvany.hu
Budapest +36 70 555 4057
Kaposvár: +36 70 555 4312
Adatkezelési tájékoztató
Süti kezelési szabályzat
Oldaltérkép
Design by Papercat Design

Hírlevélre feliratkozás

X


Tudj meg minél többet munkánkról és saját magadról!

Iratkozz fel hírlevelünkre! Aktuális eseményeink és híreink mellett érdekes és elgondolkodtató történetekkel is gazdagabb lehetsz!