jolelekinfo@gmail.com

Budapest: +36 70 555 4057

Kaposvár: +36 70 555 4312

pszichológiai szolgáltatások / Szorongás, pánik, félelmek

< vissza a főoldalra


Bejelentkezés Budapestre: +36 70 555 4057
Bejelentkezés Kaposvárra: +36 70 555 4312
E-mailben: jolelekinfo@gmail.com

A tanácsadás helyszínei:
1068, Budapest, Rippl-Rónai u. 16., III. emelet. Kapucsengő: 25.
Kaposvár, Füredi út 1.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Szorongás, pánik, félelmek

Kinek ne lenne ismerős legalább némelyik az alábbi testi-lelki tünetek közül:

ingerlékenység, demotiváltság, pánikszerű rosszulét, fejfájás, légszomj, hosszantartó gyomorgörcs (illetve egyéb megmagyarázhatatlan testi tünetek), bőrpír, halálfélelem, alvászavarok, erős szorongás olyan helyzetekben, ahol mások figyelnek; pánkszerű hangulat zsúfolt terek vagy konkrét tárgyak jelenlétében…

… és még bővíthetnénk a listát, amely azon tüneteket sorolja, hogy a lényünk milyen változatos módon képes visszajelezni a mélyen megélt bizonytalanság és fenyegetettség érzését.

Teljesítménycentrikus kultúránk pedig rásegít erre: ha nem vagyunk elég éberek, elhisszük, hogy “sosem elég”, sosem nyugodhatunk meg azzal és abban, amink épp van…van miért aggódni.

Bár e kellemetlen tünetek mögött egyedi élettörténetek állnak, egy bizonyos szubjektív szintig természetesnek tekinthetjük őket, hiszen különböző módon hívják fel a figyelmet a fenyegető veszélyre. Ezek a tünetek energiát vesznek el alkotó tevékenységeinktől, ne várjuk meg, hogy hosszú távon – ha jelző szerepüket figyelmen kívül hagyjuk – valós fizikai elváltozásokhoz, betegségekhez vezessenek.

Merjünk e tünetekre az önismereti munkára való felhívásként tekinteni, amelyeknek idővel még hálásak is leszünk, hogy megadták a kezdő lökést a változtatáshoz, belső biztonságérzetünk, nyugalmunk és szabadságunk megteremtéséhez.

Pszichológusaink az autogén tréning elsajátításában tudnak szakképzett segítséget nyújtani, amely az egyik legnépszerűbb, tudományosan leginkább megalapozott módszer a szorongásos problémák, tünetek és az ezzel összefüggő pszichoszomatikus betegségek kezelésében.

Konzultáció ára: 10000 Ft/50perc
Kedvezményes ár: 7000 Ft/50perc (nappali tagozatos diák, álláskereső, nyugdíjas, fogyatékkal élő) – délután 16 óráig

Alapítvány által támogatott konzultáció:

Alapítványunk kapacitásainak megfelelően támogatja azon emberek mentális egészségvédelmét is, akik számára sajátos élethelyzetüknél fogva a fenti anyagi keretekkel sem lehetséges pszichológiai szolgáltatásaink igénybevétele. Ellátásuk minimális önerővel, illetve Alapítványunk pszichológusainak önkéntes munkájával valósul meg.
Az alapítvány által támogatott tanácsadás egy űrlap kitöltésével lehet jelentkezni, melyet email-es elérhetőségünkön igényelhet.


Indokolt esetben a konzultáció online formában is elérhető. Fontos tudni, hogy az online konzultáció nem helyettesítheti a személyes találkozást, de bizonyos élethelyzetekben pótolhatja azt.

Keresse bizalommal kollégáinkat!Bakó Eszter

tanácsadó szakpszichológus


Bereczki Ágnes

pszichológus


Király-Posztós Ágnes

tanácsadó szakpszichológus, integratív gyermekterapeuta


Váradi Fanni

pszichológus

 


Modor Júlia

pszichológus


Asztalos Katalin

pszichológus

 

1068 Budapest, Rippl-Rónai u. 16.
III/12A, 25-ös kapucsengő
Kaposvár
Kövess minket Facebookon!
Bankszámlaszám: 11708001-20563255
jolelekinfo@gmail.com
Budapest +36 70 555 4057
Kaposvár: +36 70 555 4312

Hírlevélre feliratkozás

X


Tudj meg minél többet munkánkról és saját magadról!

Iratkozz fel hírlevelünkre! Aktuális eseményeink és híreink mellett érdekes és elgondolkodtató történetekkel is gazdagabb lehetsz!