pszichológiai szolgáltatások / Veszteség, válás, gyász

Bejelentkezés Kaposvárra: +36 70 555 4312
E-mailben: jolelekinfo@jolelekalapitvany.hu

A tanácsadás helyszínei:
Budapest, Rippl-Rónai u. 16., III. emelet. Kapucsengő: 25.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Veszteség, válás, gyász

Amikor valami igazán fontosat veszítünk el – legyen ez egy házasság, kapcsolat vége, vagy egy fontos személy elvesztése -, egy nagyon nehéz feladat elé állít minket az élet! Reményvesztettség keveredik a harag, gyakran a bűntudat érzésével; befejezetlenség vegyül az elhagyatottsággal. Igazán nagy és nehéz feladat a helyzetet elviselni, mi több: megtalálni újfent az egyensúlyt.

Ilyen embertpróbáló helyzetben jól jöhet a segítség, a professzionális támogatás ahhoz, hogy a veszteség élménye mihamarabb elfogadható legyen, hogy az űrt újra megtölthesse valami.

Ezt a segítséget kínálják a JóLÉlek Alapítvány szakemberei, akik megértésükkel és támogatásukkal azért dolgoznak, hogy módot találhass helyzeted, állapotod elfogadására.

Konzultáció ára: 9000 Ft/50perc
Kedvezményes ár: 6000 Ft/50perc (nappali tagozatos diák, álláskereső, nyugdíjas, fogyatékkal élő) – délután 16 óráig

Alapítvány által támogatott konzultáció:

Alapítványunk kapacitásainak megfelelően támogatja azon emberek mentális egészségvédelmét is, akik számára sajátos élethelyzetüknél fogva a fenti anyagi keretekkel sem lehetséges pszichológiai szolgáltatásaink igénybevétele. Ellátásuk minimális önerővel, illetve Alapítványunk pszichológusainak önkéntes munkájával valósul meg.
Az alapítvány által támogatott konzultáció egy űrlap kitöltésével lehet jelentkezni, melyet email-es elérhetőségünkön igényelhet.

Indokolt esetben a konzultáció online formában is elérhető. Fontos tudni, hogy az online konzultáció nem helyettesítheti a személyes találkozást, de bizonyos élethelyzetekben pótolhatja azt.

tanácsadó szakpszichológus

Berecki Ágnes