jolelekinfo@jolelekalapitvany.hu

Budapest: +36 70 555 4057

Kaposvár: +36 70 555 4312

cégeknek / Vezetői coaching

< vissza a főoldalra


Vezetői coaching

Ritka az a munkakör, mely során elkerülne minket azon kihívás, hogy a szakmai feladatok elvégzése mellett vezetőként is helyt álljunk. Így van ez, ha a versenyszférában tevékenykedünk és akkor is, ha a non-profit szektor valamely ágában kerülünk vezetői szerepbe.

A sikeres vezetés megköveteli, hogy a vezető négy fő területen tudatos és a a kitűzött célok szempontjából hatékony legyen; mely szavak tartalma más jelenéssel bír az adott terület sajátosságainak és a vezetés szintjének függvényében:

  • Befolyásolás és menedzsment
  • Változásmenedzsment
  • Stratégiai tervezés
  • Tárgyalás & kommunikáció

A coaching folyamattal támogatjuk és serkentjük a személyes erősségek kiaknázását, illetve a vezetői készségek megismerése és tudatosítása mellett visszajelzést adunk az egyéni gondolkodási és érzelmi beállítódásokról, melyek a vezetői szerep hatékony gyakorlásának motorjai, vagy éppen gátjai lehetnek.

A versenyszférából származó klienseink számára pedig egy külön lehetőséget ajánlunk: szakembereink CEVEY Business Coach képesítéssel rendelkeznek, mely az általunk ismert leghatékonyabb és legmegbízhatóbb személyiséget mérő és fejlesztést célzó tesztnek a felvételét és az erre épülő coaching folyamatot (Business Leadership Coaching) foglalja magában.

További információ és személyre szabott ajánlat az alapítvány kapcsolattartójától kérhető!

Keresse bizalommal kollégáinkat!Bakó Eszter

pszichológus

 

1068 Budapest, Rippl-Rónai u. 16.
III/12A, 25-ös kapucsengő
Kaposvár, Füredi út 1.
Kövess minket Facebookon!
Bankszámlaszám: 11708001-20563255
jolelekinfo@jolelekalapitvany.hu
Budapest +36 70 555 4057
Kaposvár: +36 70 555 4312

Hírlevélre feliratkozás

X


Tudj meg minél többet munkánkról és saját magadról!

Iratkozz fel hírlevelünkre! Aktuális eseményeink és híreink mellett érdekes és elgondolkodtató történetekkel is gazdagabb lehetsz!