jolelekinfo@gmail.com

Budapest: +36 70 555 4057

Kaposvár: +36 70 555 4312

cégeknek / Vezetői coaching

< vissza a főoldalra


Vezetői coaching

Ritka az a munkakör, mely során elkerülne minket azon kihívás, hogy a szakmai feladatok elvégzése mellett vezetőként is helyt álljunk. Így van ez, ha a versenyszférában tevékenykedünk és akkor is, ha a non-profit szektor valamely ágában kerülünk vezetői szerepbe.

A sikeres vezetés megköveteli, hogy a vezető négy fő területen tudatos és a a kitűzött célok szempontjából hatékony legyen; mely szavak tartalma más jelenéssel bír az adott terület sajátosságainak és a vezetés szintjének függvényében:

  • Befolyásolás és menedzsment
  • Változásmenedzsment
  • Stratégiai tervezés
  • Tárgyalás & kommunikáció

A coaching folyamattal támogatjuk és serkentjük a személyes erősségek kiaknázását, illetve a vezetői készségek megismerése és tudatosítása mellett visszajelzést adunk az egyéni gondolkodási és érzelmi beállítódásokról, melyek a vezetői szerep hatékony gyakorlásának motorjai, vagy éppen gátjai lehetnek.

A versenyszférából származó klienseink számára pedig egy külön lehetőséget ajánlunk: szakembereink CEVEY Business Coach képesítéssel rendelkeznek, mely az általunk ismert leghatékonyabb és legmegbízhatóbb személyiséget mérő és fejlesztést célzó tesztnek a felvételét és az erre épülő coaching folyamatot (Business Leadership Coaching) foglalja magában.

További információ és személyre szabott ajánlat az alapítvány kapcsolattartójától kérhető!

Keresse bizalommal kollégáinkat!Bakó Eszter
 

pszichológus
 


Karácsonyi Eszter

pszichológus
 

 

1011 Budapest, Markovits Iván utca 4.
magasföldszint 3., 36-os kapucsengő
Kaposvár
Kövess minket Facebookon!
Bankszámlaszám: 11708001-20563255
jolelekinfo@gmail.com
Budapest +36 70 555 4057
Kaposvár: +36 70 555 4312

Hírlevélre feliratkozás

X


Tudj meg minél többet munkánkról és saját magadról!

Iratkozz fel hírlevelünkre! Aktuális eseményeink és híreink mellett érdekes és elgondolkodtató történetekkel is gazdagabb lehetsz!