jolelekinfo@gmail.com

Konzultáció helye: Budapest vagy online

Konzultációs időpontok: péntek: 16:00 – 20:00

Bemutatkozás:

Pszichológusi pályám eddigi éveit leginkább diákok között töltöttem- gyermekekkel és szüleikkel, kamaszokkal és fiatalokkal dolgoztam egyéni és csoportos keretek között. Intézményes tapasztalatom legnagyobb része iskolához és felsőoktatáshoz kötődik, jelenleg mentorálással és pszichológiai tanácsadással foglalkozom. Munkámat az integratív szemlélet elméleti és módszertani háttere formálja. Tudományos érdeklődésem középpontjában az identitás kialakulása, a szülőkkel való kapcsolat, és az életciklus változások állnak.

A konzultációk során a hozott problémakör és a hozzá fűződő érzelmek, gondolatok egy új perspektívából kerülnek megvilágításra. Ebben a felszabadító, szép pillanatokkal teli, és időnként nehéz folyamatban szeretném támogatni a hozzám fordulókat.

Munkámban az első alkalmakon ismerkedünk és egyeztetünk a folytatásról. Ezt követően a célok közös meghatározásával együtt jelöljük ki azt az irányvonalat, amely segíthet elindulni a fejlődés útján. Személyesen és online formában is elérhető vagyok.

A következő területeken tudok segíteni:
– Családi, párkapcsolati problémák, konfliktusok esetén (pl.: életciklus változások, szakítás, kommunikációs nehézségek, bizonytalanságok)
– Gyermeknevelési témában (pl.: érzelemszabályozás, iskolai problémák, testvérkapcsolat)
– A fiatal felnőttkor kérdéseivel és nehézségeivel kapcsolatban (pl.: stresszkezelés, kapunyitás, útkeresés, intimitás, szülőkkel való kapcsolat)
– A külföldi élet során esetlegesen felmerülő akadályokkal való megküzdésben (pl.: beilleszkedés, honvágy, változásokhoz való alkalmazkodás)
– Motiválatlanság, teljesítményromlás esetén, vagy pályaválasztási témában
– Konkrét vagy akár nehezebben megfogalmazható önismereti kérdéskörökben (pl.: új élethelyzet, önértékelés, társas kapcsolatok, célok)

A megtisztelő bizalmat előre is köszönöm!

Munkám során az alábbi képzéseken elsajátított ismeretekre támaszkodom:

Pszichológus diploma:
– Pszichológia BA, ELTE PPK (2015)
– Warsaw International Studies in Psychology (2016- 2017)
– Pszichológia MA, ELTE PPK ( 2018 )

Egyéb szakmai és módszerspecifikus képzések:

– Terápiás előtanulmányok: Patopszichológia és pszichopatológia modul, Pszichoterápiás alapismeretek modul (2019-2020) – MAKOMP
– Módszerspecifikus ismeretek: Ericksoni hipnózis és rövidterápia képzés (2020-2021) – MAKOMP

Kaposvár
jolelekinfo@gmail.com