jolelekinfo@jolelekalapitvany.hu

Budapest: +36 70 555 4057

Kaposvár: +36 70 555 4312

JóLÉlek-blog. Érdekességek, vélemények, aktualitások.

< vissza a listához

Kezdjetek el ÉLNI- Kezdjetek SZERETNI!- Programajánló

2015. 11. 05.   |   Nincs hozzászólás »   

Az AntiRandivonal és AntiTinder élménye

2015.11.27-29.

November végén újból – ötödjére- rendezzük meg a JóLÉlek-tábornak is nevezett programunkat, ahol 13 férfinak és nőnek nyílik lehetősége jobban megismernie önmagát és 13 ellenkező nemű embertársát.

táboros

“Hiába fürösztöd önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat”. – Többször idéztük már ezt a verssort József Attilától, aki tán a legszebben fogalmazta meg e gondolatban azt az élményt, amit az önmagunkkal való találkozás, önmagunk mélyebb megismerése ad egy másik ember tükre nyomán. Önmagunk megismerésének végtelenül mély és tág spektrumából a hétvége során a bennünk, illetve elképzeléseinkben, elvárásainkban élő Férfi és képére fogunk fókuszálni és megragadni a rendkívüli lehetőségét annak, hogy a jelen lévő társaktól származó vélemények, érzések, gondolatok tükrében tekintsünk-e képre.

Aki viszont ennél könnyedebb élményekre vágyik és elvárásai kimerítik “egy felszabadult hétvége jó társaságban” jellemzést, az sem csalódhat nagyot, sőt! A hétvégék elindításakor a küldetésünk az volt, hogy olyan ismerkedési lehetőséget teremtsünk egyedülálló férfiak és nők számára, ahol nem ciki felvállalni ezt az átmeneti családi állapotot, ugyanakkor közel sem csak a lehetséges kapcsolatfelvételről szóljon a hétvége hangulata, hanem valami sokkal többről.

lufis

Ahogy az lenni szokott, az 5. JóLÉlek-táborban is színes lesz a paletta! A fentieken kívül a program kulcsszavai a következőek: Esztergom, kirándulás, házibuli, finomságok és nevetés, nevetés, nevetés.

Ilyesmikre számíthat tehát az ember lánya- fia, ha hallgat kíváncsiságára és nem otthon/családjával/régi barátaival tölti e szürkének tűnő novemberi hétvégét, hanem társául fogad minket komfortzónája rendkívül izgalmas elhagyásában.

(Megtekintve 1,058 alkalommal, ebből 1 ma)

Szerző

Eszter Bakó   Bakó Eszter, tanácsadó szakpszichológus


Szólj hozzá!

1068 Budapest, Rippl-Rónai u. 16.
III/12A, 25-ös kapucsengő
Kaposvár, Füredi út 1.
Kövess minket Facebookon!
Bankszámlaszám: 11708001-20563255
jolelekinfo@jolelekalapitvany.hu
Budapest +36 70 555 4057
Kaposvár: +36 70 555 4312
Süti kezelési szabályzat
Oldaltérkép
Design by Papercat Design

Hírlevélre feliratkozás

X


Tudj meg minél többet munkánkról és saját magadról!

Iratkozz fel hírlevelünkre! Aktuális eseményeink és híreink mellett érdekes és elgondolkodtató történetekkel is gazdagabb lehetsz!